Melania Trump “Erkek muhabbeti” dedi, kocasını savundu

ABD Başkan Adayı Donald Trump’ı CNN’de savunan eski manken, kocasının basına yansıyan kadın karşıtı şovenist sözlerini “Erkek muhabbeti” olarak niteledi.

Dünya
18 Ekim 2016 Salı

CNN televizyonunda Anderson Cooper ile bir söyleşi yapan Melania Trump, söz konusu sözlerin uygunsuz olduğunu, şoke olduğunu belirtti, ancak yine de kocasını savundu. Erkeklerin bu tür muhabbeti birbirlerine kendilerini ispat etmek için yapmaya meyilli olduklarını söyleyen Bayan Trump, yine de sözlerin kabul edilemez olduğunu belirtti.

Trump’ın kadınlara davranışlarının seçim rekabeti dolayısı ile manşetlere taşınmasından dolayı medyayı tek taraflı olmakla suçlayan Bayan Trump, söz konusu kaba sözleri eşinden hiç duymadığını belirtti. 

Uygunsuz sözler için sunucuyu suçlayan Bayan Trump, şöyle devam etti: “Eşime söyledim, elbette kullandığı uygunsuz sözler ve ifadeler kabul edilemez. Benim tanıdığım adam bu değil. Yanlışlıkla mikrofon açıkken kaydedilmiş bu sözler.  Çok merak ediyorum sunucu bilerek mi açık bıraktı acaba mikrofonu? Erkek muhabbetine sunucu başlamış eşimi de işin içine çekmişler, o da söylemiş.”

Demokrat cepheyi feminizmi kullanarak seçim sonucunu etkilemekle suçlayan Bayan Trump, kocasının bir centilmen olduğunu, her şeyin bir komplo olduğunu iddia etti.