Trabzonspor ligden çekiliyor

Trabzonspor Basketbol Kulübü ve Trabzonspor Kulübü arasında yaşanan icra krizi farklı boyutlara ulaştı.

Spor
1 Ağustos 2018 Çarşamba

Trabzonspor Kulübü’nün basketbol kulübüne gönderdiği icranın ardından Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu, olağan gelen kurulda Trabzonspor yönetimine seslenerek, “İcrayı çekerseniz lige başlayacağız. Çekmezseniz Trabzon’da faaliyette olan basketbol kulübü kapanacak ben de size anahtarını getireceğim” demişti.

Yaşanan bu gelişmenin ardından Trabzonspor Kulübü, basketbol kulübüne gönderdiği icrayı geri çekmedi. Basketbol kulübünün, kulübü kapatmayacağı ancak bugünlerde Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nden çekileceği öğrenildi.

Altyapısında 150 oyuncu bulunan, 150 kadar da Yaz Spor Okulu öğrencilerine hizmet veren ve onlarca çalışanın bulunduğu kulübün bu çıkmazın ardından nasıl bir yol izleyeceği büyük bir merak konusu olarak göze çarpıyor.

Trabzon’da daha önce voleybol ve hentbol kulüpleri de maddi yetersizlikten dolayı kapanmıştı.