EL-AL`de Ros Asana kokteyli

Sibel KONFİNO"Alegra Torel Geriatri Pavyonu" büyük bir eksiklik ve ihtiyaca cevap verecek107 yıllık deneyimiyle Or-Ahayim Hastanesi, uzmanlık dalı olan Geriatri`de dev bir adım attı. Yeni inşa edilen ek binasında, Or-Ahayim cemaatimizin önemli ihtiyaçlarından biri olan Geriatri alanında sağlık hizmeti vermeyi sürdürecek. Bu yazıda Yönetim Kurulu Başkanı Jojo

Röportaj
9 Ocak 2008 Çarşamba

23 Eylül Cuma günü İsrail Havayolları EL-AL’in İstanbul temsilciliğinde bir Roş Aşana kokteyli gerçekleşti. EL-AL Müdürü Nihat Demirkan’ın ev sahipliğinde düzenlenen kutlamaya başta Hahambaşı Rav İsak Haleva, İsrail’in İstanbul Başkonsolosu Mordehay Amihay, Konsolos Moşe Kanfi, Kültür Ataşesi Batya Keinan, Musevi Cemaati Başkan Vekilleri Sami Herman ve Lina Filiba, 500. Yıl Vakfı Başkan Vekili Naim Güleryüz olmak üzere çok sayıda konuk katıldı.
Müdür Nihat Demirkan ve EL-AL görevlilerinin konukseverliği ile gerçekleşen davette samimi bir ortam oluştu. EL-AL Müdürü Nihat Demirkan, "Şana Tova. Bruhim Abaim" (İyi yıllar. Hoş geldiniz) sözcükleri ile başladığı konuşmasında; en iyi şekilde hizmet veren EL-AL Havayolları’na daha fazla ilgi beklediğini ifade etti. Sunulan kokteyl sırasında konuklar sohbet etme fırsatı buldular.