21. Uluslararasi Alzheimer Kongresi İstanbul`da yapiliyor

Sibel KONFİNO"Alegra Torel Geriatri Pavyonu" büyük bir eksiklik ve ihtiyaca cevap verecek107 yıllık deneyimiyle Or-Ahayim Hastanesi, uzmanlık dalı olan Geriatri`de dev bir adım attı. Yeni inşa edilen ek binasında, Or-Ahayim cemaatimizin önemli ihtiyaçlarından biri olan Geriatri alanında sağlık hizmeti vermeyi sürdürecek. Bu yazıda Yönetim Kurulu Başkanı Jojo

Röportaj
9 Ocak 2008 Çarşamba

21. Uluslararası Alzheimer Hastalıkları Kongresi 28 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek. Alzheimer Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Emre kongreye yurtdışından 1500’e yakın konusunda deneyimli doktorun katılacağını belirtti. İsrailli Dr. Rivka İnselberg de kongre kapsamında konuşmacı olarak yer alacak.

Alzheimer Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Engin Eker 29 ve 30 Eylül tarihlerinde 14.00 –15.30 saatleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Salonu’nda yapılacak çalışmaların halka açık olacağını ve "Care" odasına gelerek atölye çalışmalarına katılacak olanlardan ücret alınmayacağını açıkladı.
Ailesinde Alzheimer hastası olanlar, yukarıda belirtilen tarih ve saatte ünlü nörologlara danışabilecek, görüşlerini dinleme fırsatı bulacaklar. Ayrıca kongrede Balat Or-Ahayim Hastanesi’nin de bir standı yer alacak.