ÖYD`de Gençlik Komisyonu

Batya KEBUDİYaza veda edip, sonbahara merhaba dediğimiz şu günlerde, mağaza vitrinlerini de yeni sezon modelleri süslemeye başladı. Bu kış nelerin moda olacağını merak edenler için birkaç ipucunu satır aralarında bulabilirsiniz...

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba

Öğrencilere Yardım Derneği -Mişne Tora bünyesinde bir Gençlik Komisyonu oluşturuldu. Konu hakkında görüştüğümüz ÖYD’nin Başkanı Eli Meriç şu açıklamada bulundu: "Üyemiz Yusuf Besalel başkanlığında, Manevi Destek Komisyonu’muzda görev alan altı hanım üyenin katılımı ile oluşturulan  heyet,  derneğimizin yıllar önce eğitim bursu alan ve günümüzde her biri kariyer sahibi olan beş gencimizle irtibata geçerek, kendilerini derneğe davet ettiler.Yapılan toplantılar  neticesinde, diğer öğrencilere de ulaşıldı ve kendileriyle dernek yararına faydalı çalışmalara devam edilmesi kararı alındı" dedi.
Gençlik Komisyonu’nun amacı: dernekten eğitim bursu alan öğrencileri dernek faaliyetlerinde yardımcı olamaya yönlendirmek, uzun vadede bu öğrencilerin mezuniyetlerinden sonra dernek yönetiminde görev alarak kendilerine sağlanan desteğin geri dönüşümünü sağlamak.
Özellikle bağışseverlerin başarılı bir icraat olarak nitelendirdikleri bu girişim çerçevesinde; eki mezunların öğrencilerle birebir ve teşvik edici temaslar kurması, ayrıca çeşitli branşlarda mesleklerini uygulayan bu mezunların, öğrencilere mesleki ve kültürel seminerler vermesi öngörülüyor. Ayrıca, oluşturulan Gençlik Komisyonu’nun dernek üyeleri için de kültürel etkinlikler düzenlemesi arzu ediliyor.
Yetkililer, ÖYD’den eğitim bursu almış, kariyer sahibi gençlerin gönüllü olarak bu komisyona katılmalarından memnuniyet duyacaklarını, zira bu derneğin gençlerin fikirleri ileriye dönük çalışmalarına ihtiyacı olduğunu belirttiler.
İlgilenenler, dernek sekreterliğinin 0212 2322937, 2309055 ve 2309027 numaralı telefonlarını arayarak başvuruda bulunabilirler.