MUTLU GÜNLERİMİZ...

Batya KEBUDİYaza veda edip, sonbahara merhaba dediğimiz şu günlerde, mağaza vitrinlerini de yeni sezon modelleri süslemeye başladı. Bu kış nelerin moda olacağını merak edenler için birkaç ipucunu satır aralarında bulabilirsiniz...

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba

Orli Franko dünyaya geldi
Yahudilik Ansiklopedisi, Ünlü Yahudiler, Osmanlı ve Türk Yahudileri, Yahudi Tarihi kitaplarının yazarı ve gazetemizde zaman zaman yazılarına yer verdiğimiz Yusuf  Besalel ve eşi Lika Besalel ile Klara ve Lazar Franko’nun torunları, Valya ve İzi Franko’nun  kızları Orli 16 Ekim Pazar günü dünyaya geldi.
Besalel ve Franko ailelerini kutlar minik Orli’ye ailesi ile birlikte sağlıklı ve uzun bir yaşam dileriz.

Roy Debayar doğdu
Sanatçı Berrin Politi Debayar ile Roni Debayar’ın 15 Ekim Cuma günü bir oğulları dünyaya geldi. Politi ve Debayar ailelerine küçük Roy ile birlikte sağlıklı ve uzun bir ömür dileriz.

Moris Kunyo aramıza katıldı
Cemaatimizin çeşitli kurumlarına görev almış Sabi Beraha ve eşi Eliz Beraha ile, Sara ve Moris Kunyo’nun torunları, Ancel ve İzzet Kunyo’nun oğulları Moris doğdu. Beraha ve Kunyo ailelerini kutlar, Moris’e sağlıklı bir yaşam temenni ederiz.

J. Medina ile M. Mizrahi evlendiler
Gazetemizin uzun yıllar imtiyaz sahibi olan İzidor N. Barouh’un torunu, Vivyan - Ebram Mizrahi’nin oğulları Metin ile Ester - Vitali Medina’nın kızları Janet 16 Ekim Pazar günü Neve Şalom Sinagogu’nda gerçekleşen dini törenle hayatlarını birleştirdiler. Metin ve Janet’e mutlu ve güzel beraberlikler dileriz.