Hido`lu Magic, Pacers`a konuk oldu

Euro League 2. Tur gruplarında 3. hafta maçları tamamlandı. Bu hafta yapılan 8 maçın 5`ini konuk ekipler kaazandı. Temsilcilerimizden Efes Pilsen, (G) Grubu`nda 5 puanla 2., Ülkerspor ise (E) Grubu`nda 3 puanla son sırada yer alıyor...

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba
Indianapolis, Conseco Fieldhouse'da Pacers, milli yıldız Hidayet Türkoğlu'nun takımı Orlando Magic'i ağırladı.. İlk 5'te maça başlayıp 36 dakika süre alan Hido 16'da 4 isabet oranıyla maçı tamamladı.. Indiana'dan Johnson ve Granger 21'er sayı ile oynayarak maça damgasını vurdu..
 İlk 5 oyuncularında problem yaşayan Indiana Pacers yedek oyuncularını sahaya sürdü ve Orlando Magic'e bir deplasman mağlubiyeti daha tattırdı..
Çaylak Danny Granger 21 sayı üretti ve 12 ribaund aldı, yedek David Harrison 14 sayı kaydetti ve böylece Pacers, 97ᇧ ile Magic'i devirdi.. Orlando ise deplasmanda peş peşe 14. hezimetini yaşadı.. Hido'nun basketinden uzun süre sonra ancak maç tamamlenırken DeShawn Stevenson Orlando için sayı üretti ancak bu durum konuk ekibin maçı kurtarması için yeterli olmadı..
Anthony Johnson 21 sayı ile oynadı ve Stojakovic 14 sayı üretti..
Magic'de Dwight Howard ise 22 sayısının 12'sini ilk yarıda üretirken, 11 ribaundla maçı tamamladı..  Karşılaşmada 36 dakika süre alan Hidayet ise 8 sayı, 3 ribaund ve 3 asist ile maçı tamamladı..