Golden Age İYD`deydi

Kadıköy Hemdat İsrael Sinagogu`ndaGeleneksel Tu-Bişvat kutlaması, Hahambaşı Rav İsak Haleva ve Cemaat Başkanı Silvyo Ovadya`nın katılımlarıyla 4 Şubat Pazar günü 108 yıllık tarihi Hemdat İsrael Sinagogu`nda kutlandıSibel KONFİNOFotoğraflar: Sevdiye Kahraman

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
Golden Age Komisyonu Tu-Bişvat faaliyetini 31 Ocak  Çarşamba günü İhtiyarlara Yardım Derneği’nde gerçekleştirdi. Şişli, Kurtuluş ve Caddebostan’dan kalkan servislerle yaklaşık yüz kişi İYD’ye getirildi. İYD pansiyonerleri de güne iştirak ettiler. Golden Age Komisyonu  Başkanı Meri Maya yaptığı açılış konuşmasında, bir bayram kutlamasında burada olmaktan duydukları  mutluluğu dile getirdi ve çalışma arkadaşlarına  teşekkür etti. Golden Age Komisyon üyesi hanımlarından Şeli Elmas’ın sunumuyla İYD pansiyonerlerinden Çelebon Amon eşliğinde Berahalar okundu. Herkese hazırlanan kuruyemiş paketleri hediye edildi, kurumun hazırladığı ikramlar sunuldu.
Kutlamaya Erol Esken ve müzisyen arkadaşlarının şarkılarıyla renk kattılar. Günün sonunda Maya, Erol Esken’e teşekkür mektubu verdikten sonra   dayanışmanın önemini vurgulayarak İYD Hanımlar Kolu Başkanı Vivi Darsa’yı sahneye davet etti ve kendisine bir teşekkür sertifikası takdim etti. Darsa da Golden Age Komisyonu katılımcılarını ağırlamaktan aldıkları mutluluğu belirtti.