Sevdiğinizle unutulmaz bir yolculuğa Hotel Les Ottomans`da çikabilirsiniz

Kuruçeşme`deki Hotel Les Ottomans, biribirinden muhteşem dubleks 10 adet süiti, görkemli iç dekorasyonu,eşsiz boğaz manzarası ve bir o kadar iddialı SPA`sıyla açıldığı ilk günden itibaren İstanbul`un vazgeçilmezi olduZelda TARABLUS

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
Hotel Les Ottomans’ın ayrıcalığı nedir?
İnşaatı yedi yılda tamamlanan Hotel Les Ottomans, Feng Shui ilkelerine göre planlanmış ve dekore edilmiş Türkiye’deki tek otel olmanın yanı sıra aynı zamanda bir Feng Shui Oteli olarak tasdik edilmiş dünyadaki birkaç lüks butik otelden biridir.
On süitin her biri diğerinden tamamen farklı bir atmosfere sahip. Örneğin, bir süit otantik bir Osmanlı çadırı gibi görünecek şekilde dekore edilmiş; bir başka süitte ise yatak başı hat sanatının tüm inceliklerini sergilemekte, bir diğeri ise Bizans atmosferini yansıtmaktadır. Süitler bir yandan konuklarda özel bir malikânede konaklıyor olmanın görkemli etkisini uyandırırken bir diğer yandan da zerafet sanatında mükemmelliğe erişmektedir.

Yalı Hatun Restoran’ın mutfağının ve konseptinin diğer lüks restoranlardan farkı nedir?
Hotel Les Ottomans, dünya ve Osmanlı mutfağını bünyesinde barındıran ve zengin bir dekorasyona sahip Yalı Hatun Restaurant’ı ile İstanbul’un en popüler mekanlarından biri haline gelmiştir. Konuklarına unutamayacakları lezzetlerdeki öğle ve akşam yemekleriyle hizmet vermenin yanı sıra sıcak atmosferi ile mükemmel bir bar keyfini de sunmaktadır. Yalı Hatun; Osmanlı, dünya ve öğlen yemekleri için hazırlanmış özel menüleri sunmaktadır. Avusturalyalı şef Robyn Cooper’ın hazırlamış olduğu bu seçkin menüler sunumları ve lezzetleriyle konukların damak zevkine hitap etmektedir.  Özel iş yemekleri ve aile toplantıları için ideal bir atmosfere sahip olan Has Oda’da Boğaz’ın keyfini çıkarabilir dingin ve sessiz bir ortamda yemeğinizi yiyebilirsiniz.

Hotel Les Ottomans bünyesinde bulunan Caudalie Vinotherapie SPA size baştan aşağı yenilenme sürecince ne gibi farklı olanaklar sunmaktadır?
Bu eşsiz SPA, sizlere bakımlarının temeli üzüm ve şarabın faydalarına dayanan ünlü ‘Caudalie Vinotherapie’ ile unutulmaz bir yenilenme yolculuğu sunmaktadır. Dilerseniz bu seyahatinizi, pilates ve fitness merkezlerinde profesyonel antrenörler yardımı ile son teknoloji ürünü olan ekipmanları kullanarak tamamlayabilirsiniz. 2500 m’lik alanda altı ana bölümden oluşan Hotel Les Ottomans ‘Caudalie Vinotherapie SPA’ Tai, Sauvingnon, Bordeaux, Asya, İsveç, Bali ve Lomi Lomi Nui masajları, yoga streç, doğal şifalı ve kanıtlanmış ürünlerle yapılan cilt bakımlarının yanı sıra taş ve aromaterapi gibi kişiye özel bakımları ile de hizmet veriyor. Türk Hamamı, sauna, tuzlu soluma lakonyumu, vinoterapi, yüzme havuzu, özel SPA ve triloji suiti ve fitness – pilates’in de bulunduğu Hotel Les Ottomans Caudalie Vinotherapie SPA’da, ayrıca özel ve lisanslı terapistler eşliğinde verilen özel paketleri sunuluyor.

14 Şubat’ta sevdiğinizle Hotel Les Ottomans’a giderseniz, sizi neler bekliyor?
Hotel Les Ottomans’da, sevdiğinizle unutulmaz yenilenme yolculuğuna çıkabileceğiniz, kendinizi ve sevdiğinizi şımartabileceğiniz her türlü etkinlik mevcut. Özel güne spa’yla başlayabilir, bakımınızla ışıl ışıl görünebilir, Yalı Hatun Restaurant’ın büyülü manzarasında leziz bir yemek yiyebilir, bar keyfinin ardından müthiş bir süitte konaklayabilirsiniz… Kendinizi Hotel Les Ottomans’da şımartın..
Hotel Les Ottomans’ın sahibi Ahu Aysal mekanın kulaktan kulağa yayılmasını yeğliyor. ‘İsteyen gelip görsün’ diyor. Açıldığı günden itibaren zerafeti ve profesyonelliği ile otel İstanbul’un vazgeçilmezleri arasına girdi. Bu vesile ile Ahu Kerimoğlu Aysal’ın “Yılın Girişimci İş Kadını” Ödülü’nü; Türkiye İş Kadınları Derneği, Avrupa Gazeteciler Cemiyeti ve Time Dergisi işbirliği ile düzenlediği bir törende kazandığını belirtmek isteriz. Sahibesi ve işletmecisi Ahu Aysal, oteldeki detaylarla şahsen ilgileniyor.

Adres: Muallim Naci Cad. No. 168 Kuruçeşme
Tel: (0212) 359 15 00 /
www.lesottomans.com