GKD miniklerinin sene sonu gösterisi

13 Mayıs Pazar Günü Göztepe Kültür Derneği`nde minikler Minia World Final Show adı altında sene sonu gösterisi hazırladılar.

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
GKD Minia TV konseptiyle başlayan gösteri sezon boyunca partilere devam eden  7- 11 yaş grubu çocukların  kalabalık bir kadro oluşturarak hazırlamış oldukları sunumlardan oluşuyordu.
Dernek girişinde miniklerin tüm sene boyunca farklı konular için hazırladıkları sanat eserlerinin sergilenmesinin ardından veliler çocuklarının fotoğraflarını izlediler. Sanat, spor, skeç, koro ve dans kulüplerinde yer alan çocuklar değişik gösteriler sundular. Sanat kulübü kendi hazırlamış olduğu tasarımları bir defile ile sunarken, dans kulübü danslarla kutlamaları canlandırdılar.  Oyun tarihinin Anneler Günü’ne denk gelmesiyle annelerini de unutmayan minikler korosunun seslendirdiği şarkı  neşe saçtı. Skeç Kulübü günün anlam ve önemini anlattı. Spor Kulübü ise hareketler ile müziği birleştirerek farklı bir sunum oluşturdu.  Minik kardeşlerinin arkadaşlıklarının pekişmesinde yardımcı olmak, onları bir arada tutarak  bir şeyler öğretebilmek için  tüm sene boyunca çalışan gençler sezona 55 kişilik bir  katılımla başladıklarını belirttiler.  Dernek idarecileri gelecek dönemde eğlenmek, yeni arkadaşlar edinmek isteyen tüm minikleri GKD’ye beklediklerini dile getirdiler.