Minix Anaokulu ilk mezunlarini verdi!

İki yıldır Anadolu yakasında oturan aileler için öncelikli bir alternatif olan Minix Anaokulu ilk mezunlarını verdi. Yaz tatiline girmeye hazırlandıkları ve ilk mezunların uğurlandığı yılın son gününde, veliler, öğrenciler ve öğretmenler birlikte keyifli saatler geçirdiler

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
Karne heyecanını anne ve babalarıyla paylaşan  Minix Anaokulu öğrencilerinin oluşturduğu 20 kişilik koro  Müzik Öğretmenleri Emine Keskin eşliğinde Türkçe, İngilizce ve İbranice  şarkılar seslendirdiler.
Mezun olan 5- 6 yaş grubu öğrencilerine diplomalarının dağıtılmasının ardından, oyun parkında ikramlar yapıldı, oyunlar oynandı. Yaz tatiline girerken, son kez arkadaşlarıyla bir arada olmanın tadını çıkartan öğrenciler, arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle vedalaştılar.
Bir eğitim yılını geride bırakmış olmanın heyecanı içinde olan Minix Anaokulu Müdürü Emel Levi “Öğretmen arkadaşlarımla ilk mezunlarımızı vermenin gururu ve heyecanı içindeyiz. Bu yıl bizim için çok önemliydi. Yıl boyunca okulumuzda, İngilizce ve Türkçe olarak verdiğimiz eğitimin yanı sıra,  aktif öğrenmeyi destekleyen, yoga, drama, müzik, seramik gibi verilen branş dersleri ile birlikte, her ay yaptığımız  gezilerle öğrencilerimizin öğrendikleri bilgileri pekiştirmelerini sağladık. Bayram kutlamaları ve İbranice şarkılarla kimlik bilincinin temellerini attık. Kısaca birlikte eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşadık. Bugün ilk mezunlarımızı verirken, okulumuza yeni kayıt olan öğrencilerimizin de heyecanını paylaşıyoruz.” diyerek 2007- 2008 eğitim yılı için kayıt olmak isteyen velilerin gerekli bilgilere Minix Anaokulu’nu arayarak ulaşabileceklerini belirtti.