“3.UÖMO Windsurf Kampi”inda buluşmak üzere…

Okulların kapanmasının ardından Yetimleri Koruma ve Barındırma Derneği gönüllü hanımları Haziran sonunda himayesindeki çocukları ve ailelerini Miniatürk`e götürdü.

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
Bu yıl 22- 27 Haziran  tarihleri arasında gerçekleşen“2.UÖMO Windsurf Kampı”na katılan Ulus Özel Musevi Okulları öğrencileri Alaçatı’da spor, eğitim ve eğlence ile dopdolu bir hafta geçirdiler.
UÖMO’nun spor, eğlence, eğitim geleneğinin yeni bir ayağı olan kampta UÖMO’nun iki öğretmeni eşliğinde katılan 15 öğrencisi bir hafta boyunca temel eğitim ve orta seviyede toplam 20 saat rüzgar sörfü eğitimi aldılar.
 Günlerini spor yapıp, eğlenerek  geçiren öğrencilere kamp sonunda gelişimlerini gösteren bir sertifika verildi. Öğrenciler kamp süresince düzenlenen yarışmalar, animasyonlar, disko ve plaj eğlencelerinin yanı sıra, Çeşme akşamlarına yapılan gezilerde eğlenceli vakit geçirendiler.
UÖMO Beden Eğitimi Bölüm Başkanı Yusuf Güngördü, yıl içerisindeki etkin spor çalışmalarını kayak, doğa ve  rüzgar sörfü ile desteklendiğini belirtti. Güngördü ayrıca UÖMO’ nun öğrencilerin bireysel başarılarının doğayla bütünleştirerek, farklı özelliklerini ortaya çıkarmayı hedeflediklerini ve bunu başardıklarını  dile getirdi.