Ankara Sinagogu yirmi yıl sonra ilk kez bir düğüne ev sahipliği yaptı. 13 Temmuz Pazar günü Kaden - Bahri Kutlar’ın kızları Belkıs ile Neşe - Musa Yolak’ın oğulları Nedim Ankara Sinagogu’nda yapılan dini törenle hayatlarını birleştirdiler. Nedim Yolak, Ankara’da ikamet etmemesine rağmen babasının düğünün olduğu sinagogda evlenmek istedi.
Rav Yeuda Adoni’nin gerçekleştirdiği törene Ankara Cemaati geçmiş dönem başkanı Yuda Yürüm, İsrail’in Ankara Büyükelçisi Gaby Levy’nin yanı sıra 300 kadar konuk katıldı. 1956-58 yılları arasında askerlik görevini Ankara’da yedek subay olarak yapan Rav Yeuda Adoni yıllar sonra buradaki sinagogda görev almanın kendisini çok duygulandırdığını belirtti.
Düğün sırasında bir konuşma yapan Rav Adoni, Ankara Cemaati’nin geçmişini paylaşırken o yıllarda ne denli muhterem kişilerin bulunduğuna ve büyük bir cemaat olduğuna dikkat çekti. Rav Adoni ayrıca genç çifte tavsiyelerde bulunurken evlilikte mutluluğun sırrının karşılıklı sevgi ve saygıya dayandığını söyledi.