Yıldırımspor A Takımı sezona yıldırım gibi başladı

Spor
28 Kasım 2012 Çarşamba

Yıldırımspor’u bu yılbaşında eski günlere döndürmek amacıyla “YükSeliyorsaK sizlerle YüKSeKler hep bizimle’’ sloganıyla yola çıkan Yönetim Kurulu, hedef yükselterek 3.lig takımı kurdu. Bu oluşumu Yıldırımspor basketbol spor okuluna gelen çocuklarına hedef göstermek amacıyla kurulan takımımız 3.lig 11. Grupta Tofaş’ın ikinci takımı MG Spor u evinde 96-91 yenerek grup lideri oldu. Maçta, Korel Katar 24 sayı 2 top çalma; Nedim Bensusan 18 sayı 12 ribaund ile yıldızlaştı. Kaptan ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi olan Nedim Bensusan maç sonu taraftarımıza çok teşekkür ederken , herkesi her zaman yanımızda coşkuyla görmek istediğini söyledi. Basketbol şube kaptanı Robert Gatenyo ise bu yolda taraftarların coşkusuna çok ihtiyaç olduğunu vurgulayıp takımı galibiyetinden dolayı tebrik etti.

YSK Masa Tenisi Yıldızlar Türkiye kupası finallerinde

Türkiye Kupasına katılacak Yıldız takımları belirlemek için İstanbul, İzmir, Artvin ve Nevşehir’de, Türkiye Kupası Grup (Takım) Yarışmaları yapıldı. İstanbul Tozkoparan Spor Salonu’nda yapılan Marmara bölgesi seçmeleri 6 grupla oynandı. Yıldırımspor Yıldız Masa Tenisi takımı, Tibet , Uras ve Alp Rafi Işıkçı dan oluşan kadrosuyla Türkiye Kupası elemelerine katıldı.  YSK, ilk gün , C grubunda Yalova’ yı 3-1 ve Kırklareli Özel Esen Tıp’ı 3-0 yenerek gruptan 1.olarak çıktı ve ilk 16 takım arasında kaldı.  YSK, bilahare, ilk sekize kalabilmek için Zonguldak Özel İdare Yolspor ile oynadı. Maç çok çekişmeli oldu.

İlk iki maçı Uras ve Tibet aynı skorlarla (3-2) kazandılar. Sonraki maçları, Rafi (1-3), Uras da (2-3) kaybedince, durum 2-2 oldu. Ancak son final maçında, Tibet çok iyi oynayarak maçı (3-0), dolayısıyla YSK da bu zorlu maçı 3-2 kazanarak ilk sekize kaldı. Ertesi gün YSK ilk dörde kalabilmek için Fenerbahçe ile oynadı. Ancak 3-0 yenildi.  Yıldırımspor daha sonra Kırklareli Lüksad’ a 3-0 galip gelerek 5-6.lık  maçında Bursa Boschspor ile oynamaya hak kazandı, ancak yenildi ve böylece Yıldızlarda Türkiye Kupası Marmara Bölgesi yarışmalarında  6. olarak Türkiye kupası finallerine kalmayı başardı.