“Türkiye ile yapacağımız maçlar çok önemli!”

İspanya Basketbol Milli Takımı’nın yıldız oyuncusu Pau Gasol, Türkiye ile arka arkaya iki hazırlık maçı yapacak olmalarının kendileri açısından çok önemli olduğunu belirtti

Spor
13 Ağustos 2014 Çarşamba

İspanya Basketbol Milli Takımı’nın yıldız oyuncusu Pau Gasol, Türkiye ile arka arkaya iki hazırlık maçı yapacak olmalarının kendileri açısından çok önemli olduğunu belirterek “Türkiye maçlarında takım olarak kapasitemizi, oyunumuzu ve enerjimizi artırmak, bir adım ileri gitmek istiyoruz,” dedi.

İspanya’nın Granada kentinde yarın oynanacak Türkiye-İspanya hazırlık maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gasol, “Türkiye, büyük bir takım. Şimdiye kadar yaptığımız hazırlık maçlarında iyi oynadığımız anlar da oldu ama avantajı yakaladığımız sırada gevşediğimiz zamanlar da oldu. Türkiye maçlarından sonra hazırlık dönemimizin yarısı sona ermiş olacak ve hedefimiz takım ve bireysel olarak düzeyimizi yükseltmek,” dedi. Gasol, 14 Ağustos’ta İstanbul’da oynanacak diğer hazırlık maçının ve Türkiye’deki hayranlarının hatırlatılması üzerine, “Türkiye, basketbolu seven bir ülke. Türkiye’deki hayranlarım ile gelecek Perşembe günü İstanbul’da tekrardan buluşacak olmaktan mutluluk duyuyorum,” ifadesini kullandı.