GKD’de özlemle beklenen dans

Toplum
15 Ocak 2015 Perşembe

Küçük yaştan Göztepe Kültür Derneği salonlarında ritim sayanlar, kalplerinde dans etmenin heyecanını yaşayanlar, bu tutkunun hiç bitmediğini ve hep devam edeceğini düşünenler Göztepe Kültür Derneği’nde buluşuyor. Özlemle beklenen TEF faaliyetleri çok yakında yine başlıyor. GKD’de büyüyen ve yurt dışına gittikten sonra da dans eğitimine devam eden Ceki Benşuşe dansın büyüsünü tekrar canlandıracak. Her yaşta gençlerin, 7’den 70’e dansa gönül vermiş herkesin, birlikte dans edip eğlenebilecekleri bir ortamda, takımlar tekrar kurulacak. Yıllarını dansa veren Ceni Halet, derneğin geçmiş dönem dans çalıştırıcıları Sibel Beharti Bueno genç kuşağın temsilcileri Treysi Öztürkkan ile Liza Pinto istenen sinerjiyi yakalamaya hazırlar.

GKD Spor Komisyonu geçtiğimiz hafta Fenerbahçe Spor Kulübü çocukları ile futbol karşılaşmasında bir araya geldiler. Başarının ve kazanmanın mutluluğunu yaşayan GKD’nin küçük futbolcuları, rekabetin yanı sıra yeni arkadaşlıklar da kurmanın heyecanını tattılar.

GKD gençleri ve gönüllüleri 2015 yılında da bayram kutlamaları ve sürpriz etkinliklerle aileleri dernek çatısı altında buluşturmaya devam edeceklerinin müjdesini verdiler.

17 Ocak Cumartesi günü Şişli Kent Kültür Merkezi’nde perdelerini açacak olan GKD’nin yeni oyunu Yalancı Jacob bir sonraki hafta Anadolu Yakası’nda izleyicileriyle buluşacak. Davetiye temin etmek isteyenler dernek sekreterliğinden ulaşabilirler.