24 Ekim 2020 Cumartesi 20:28

Arte Kulinario Baklava de Mansana kon Azete de Oliva

Una dulsurya ke se prepara en la rejion de Antalya sin asukar.

Esti SAUL Judeo-Espanyol 749 görüntüleme
23 Eylül 2020 Çarşamba

5 mansanas grandes

1/2 kupa de azete de oliva

1 kupa de muez

15 filas de baklava

1/2 kupa de miel

1 kuchara de kanela

Arope (Pekmez) para servir.

 

Despues de esprimir las mansanas, se adjusta la azete i la muez.

El tepsin se unta de azete.

Se toma 5 telas de fila de baklava, se unta kon azete entre kada tela i se mete la meatad de la mansana. Se mete ensima otras 5 telas de fila untadas de azete i el resto de la mansana, i enfin las 5 telas de fila sovradas para kuvrir. 

El orno se kayenta a 170 grados.

Despues de 30 puntos la baklava esta pronta.

Se desha yelar i se sierve kon arope (pekmez).

.

SHANA TOVA !!!

 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün
Yorum Yapmak için üye girişi yapın!Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor...
Üye Girişi yapmak için Tıklayın

İLGİLİ HABERLER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR