24 Ekim 2021 Pazar 06:12
Op Dr Mücteba Gündüz

El Dia Internasional del Ladino/Judeo-Espanyol, Estambol

Karen GERSON ŞARHON Judeo-Espanyol 1482 görüntüleme
17 Şubat 2021 Çarşamba

Este anyo vamos a selebrar el DIDL de Estambol el 21 Febrero 2021 a las 16:00 (de Estambol) [07:00 Dallas; 08:00 New York; 10:00 Buenos Aires; 14:00 Paris; 15:00 Israel], malorozamente en el ZOOM. Vos aparejimos un  program maraviyozo para todos vozotros, muestra audiensia loyal de kada anyo. Puedesh ver el program en la broshur ke estamos publikando aki. Si keresh apoyarmos por los esfuersos ke estamos aziendo para prezervar muestra kultura, puedesh ir a muestro sitio de web, www.istanbulsephardiccenter.com i merkar un (o mas) sertifikado de apoyo de DIDL ke puedesh topar en la segunda pajina de los produktos.

El link para el ZOOM esta aki: https://bit.ly/3oV2rTT

Vos asperamos a todos para pasar un dia yeno de alegria, de kantes, de videos enteresantes i un teatro a las mil maraviyas!

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün
Yorum Yapmak için üye girişi yapın!Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor...
Üye Girişi yapmak için Tıklayın

İLGİLİ HABERLER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Şalom TV GZ

TÜNELİN UCU - İzel Rozental

TÜNELİN UCU - İzel Rozental

MOZOTROS AİLESİ - İrvin Mandel

MOZOTROS AİLESİ - İrvin Mandel