Kurucu ortakları Tali Şalhon ve Eytan Nahmiyas olan Paket Mutfak, Mutfak Dostları Derneğinin başlattığı Altın Kaşık Gastronomi Ödüllerinde ‘Pandemi Döneminde En İyi İş Modeli’ ödülünü kazandı.
Türkiye’deki ilk bulut mutfak (Ghost Kitchen) girişimlerinden olan Paket Mutfak, restoran markalarının fiziksel bir mekana sahip olmadan bir paket servis restoranı veya şubesi açmalarına olanak sağlayan ve işletmelere sipariş alımından kurye operasyonuna farklı alanlarda destek veren ilk yerli girişim olmasından dolayı ödüle layık görüldü. Paket Mutfak, pandemi dönemi kısıtlamalarına uygun model geliştirmesi, işletmeye ekonomik fayda yaratırken kısıtlamalara rağmen operasyonun devamına katkı sağlaması ve pandemi döneminde olduğu kadar sonrasında da cevap verebilen bir iş modeline sahip.