Erden Timur Avrupa'da kulüp satın aldı

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, flaş bir hamleye imza attı. Timur, Belçika 3. Ligi´nde mücademe eden Olympique Charleroi´yı satın aldı.

Spor
11 Ocak 2023 Çarşamba

Timur, Belçika 3. lig takımlarından Olympique Charleroi'ya yatırım yaptı. Belçika kulübü, anlaşmanın 4 Ocak'ta İstanbul'da imzalandığını açıkladı.

"Charleroi - Galatasaray geleceğe el ele!" cümlesiyle başlayan Belçika kulübünün açıklamasında açıklamada satın alma büyük bir proje olarak nitelendi. Finansal ve sportif konularda Erden Timur'un kulübe destek vereceği vurgulandı. Ayrıca, altyapı ve stadyum konusunda Erden Timur Charleroi'yle işbirliği içinde olacak. Kulübün hedefinin 1. Lig'e çıkmak olmak olduğu vurgulandı.

Olympique Charleroi'nın eski futbolcusu ve şu andaki sportif direktörü olan 40 yaşındaki Mohamed Dahmane anlaşmadan memnun olduklarını açıkladı. Mohamed Dahmane, "Projemizin Erden Timur ve Galatasaray'ın dikkatini çekmesi benim için bir onur ve tüm Charleroi ailesi için büyük bir şans. Futbol vizyonu ilham verici olan, aklı başında ve ileri görüşlü bir adam keşfetmeyi başardım" dedi.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün