Büyükada Sinagogu yönetimi bayram ziyaretleri gerçekleştirdi

Büyükada Hesed Leavraam Sinagogu yöneticileri senelerdir süregelen, dostluk ve dayanışma ziyaretleri ve minnettarlık temennilerini sunmak için geleneksel bayram ziyaretlerini 20 Nisan günü gerçekleştirdi.

Luiza Uçki Toplum
26 Nisan 2023 Çarşamba

Sinagog yöneticilerine bu yıl Yıldırımspor’un çiçeği burnunda genç, dinamik başkanı Cem Sason da iştirak etti.

Büyükada; büyülü havasının yanı sıra içinde komşuluk, birliktelik, sevgi kısaca ‘Biz’ olma kültürü mevcut olan dünyada eşine az rastlanan kısmen ütopik bir ada olma özelliği taşır. Herkes birbirini tanır, saygı gösterir.

Yöneticiler, hoşgörü ve farklılıklara saygının had safhada yaşandığı bu coğrafi mekanda, bu huzuru sağlayan birbirinden başarılı ve saygıdeğer devlet görevlilerini makamlarında ziyaret etti. Adayı daha nasıl güzelleştirebiliriz konusunda fikir alışverişinde bulunuldu ve karşılıklı bayram tebrikleri yapıldı.

Adalar Kaymakamı Mustafa Ayhan, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, yardımcısı Engin Çelik ve Adalar Emniyet Müdürü Gülseda Torun; yöneticileri büyük misafirperverlikle ağırlayarak bayramın güzel paylaşımlar demek olduğunu gösterdiler. Sorunlara beraber çözüm aranıldı, karşılıklı anlayış ve yüksek empati, karşındakine saygı, sıfır önyargı, salt daha iyiyi nasıl yapabiliriz hedefine odaklanıldı.

Birlik, dirlik, sinerji, karşılıklı temenniler ve dayanışma dolu bir gün yaşandı. Bu dünyada eşi benzeri nadir görülen dayanışma ile birlikte tatlılar yenildi, karşılıklı iyi temennilerle dolu bayram ziyaretleri her zamanki dostane ortamda gerçekleştirilmiş oldu.

***

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün