Gençler sporda Alef´e teslim

Spor
21 Haziran 2023 Çarşamba

Yıldırımspor olarak eylül ayından bu yana çok ciddi bir sportif yapılanma içerisine girildi. Spor Koordinatörü olarak göreve geldiğimde teknik ekibe çok güçlü isimleri kattık. Basketbol branşına Derya Rıza Hoca'yı transfer ettik. Kendisi Bursa'da Kadınlar Basketbol Süper Liginde bir takımın başındaydı. Daha sonra voleybol branşında Alen Hoca ve ekibini getirerek sistemi kurmaya başladık. Masa Tenisi branşında A Milli Takımın Baş Antrenörü Hüseyin Gazi Hoca ile anlaştık. Hüseyin Gazi Hoca, ekibiyle beraber bizimle çalışıyorlar. Cimnastik ve atletik performans gelişimi açısından sektörde güçlü bir isim olan Deniz Hoca ile anlaştık. Kendisi Dünya Şampiyonasında yarışmış başarılı bir sporcu. Hem yaz döneminde hem de seneye kış okullarında kendisi bizlerle beraber olacak. Futbolda Tunç Hoca, basketbolda Sait Hoca kulüpte yıllardır  çalışıyorlar ve ekibimiz tüm hocalarımızın katılımıyla beraber güçlendi diyebilirim.

Spor okullarında futbol, basketbol, voleybol, futsal, masa tenisi ve cimnastik branşlarında kız ve erkek çocuklarımızla kış sezonunu 10 Haziran'da kapattık. Ekibin gücü ile beraber kurmak istediğimiz sportif sistemi kulübe entegre ettik ve çocukların gelişimlerinde bunu net bir şekilde görebiliyoruz. Amacımız daha uzun vadede spor okullarındaki çocuklarımızla beraber altyapı takımlarımızı oluşturmak.

10 ve 11 Haziran tarihlerinde basketbol, futbol ve masa tenisi branşında farklı yaş gruplarında takım seçmeleri yaptık. Oldukça fazla katılım oldu, bu konuda çok mutluyuz. Amacımız sporcu havuzumuzu genişletmek ve kuracağımız takımlarla birlikte federasyon liglerinde yer almak. Bu ekiplerin raporlamasını ve hazırlıklarını yapıyoruz. Kuracağımız ekipleri ilerleyen dönemlerde 2024 Londra, 2025 İsrail'de düzenlenecek olan Maccabiah Oyunları'na daha güçlü ve başarılı bir şekilde göndermek için hazırlanacağız. Sporcularımızın sadece teknik gelişimleri değil, aynı zamanda mental gelişimlerini ve bununla birlikte akademik olarak başarılı sporcular yetiştirmek için gayret ediyoruz. Önümüzdeki sene spor okullarımızın antrenman gün sayılarını arttıracağız. Çocuklarımızın daha fazla sporun içerisinde kalmaları adına kulüp-aile-okul işbirliği ile devam edeceğiz.

Yazın temmuz ve ağustos aylarında Büyükada'da yoğun geçecek bir program hazırladık. Tüm branşlarımızla Büyükada'da antrenmanlara devam edeceğiz ve çocukların fiziksel gelişiminde en önemli olan yaz ayınıda yoğun bir program ile geçireceğiz. Aynı zamanda yine Büyükada'da 2014-2015 ve 2016-2017 yaş grupları için ‘Summer Camp’ programı düzenliyoruz. Amacımız çocukları spor, sanat, resim, atletik performans, cimnastik gibi branşlarda daha yoğun bir programla donatmak. Şu anda ekibimiz Ada'da son hazırlıklarını da bitirdiler. Tesislerimizdeki tüm eksiklerimizi tamamladık. Aileler çocuklarını Büyükada'da bizlere emanet ederlerken velilerimiz içinde pilates kursları düzenleyerek onları sağlıklı yaşamın içerisinde tutmak istiyoruz. Sporu her yönüyle ele alıyoruz. Sadece bireysel gelişimlerini değil, beslenme, atletik performans gelişimlerini, kişisel gelişimlerimi, akademik gelişimlerini de takip edip düzenlemek olacak.

Kış okullarımızın kapanış töreninde çocuklarımıza katılım sertifikalarını ve madalyalarını takdim ettik. Çok keyifli geçen bir kapanış töreni oldu. Bu kış çocuklarımız çok yoruldular, yağmur çamur demeden antrenmanlara gelerek büyük bir özveri örneği gösterdiler. Velilerimiz ile beraber geçen hafta zoom üzerinde bir bilgilerme toplantısı yaptık. Neler yapmak istediğimizi ilerleyen tüm programlarımızı en şeffaf şekilde velilerimiz ile paylaşıyoruz. Onlardan gelen sorular ve yorumları değerlendirip daha iyiye nasıl ulaşırız diye devamlı çalışıyoruz. Yıldırımspor ve Alef olarak en büyük hedefimiz, başarılı sporcular, bireyler yetiştirmek. Sportif, kültürel, sanatsal bir çok alanda çocuklarımız ve gençlerimize dokunarak birlik ve beraberlik çatısı altında uzun yıllar beraber olmak.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün