Büyükada Sinagogu Kültür Sohbetlerinde yenilikler

Sürekli yenilikleri bünyesine katan Büyükada Hesed LeAvraam Sinagogu Yönetimi; bu yıl bir yenilik daha gerçekleştirerek sohbet gecelerine ikramlar ve sürpriz çekilişler ilave etti.

Luiza Uçki Toplum
12 Temmuz 2023 Çarşamba

İnsanların bir araya gelip sosyalleşmesine zemin hazırlayan sohbet etkinliği hem kulağa hem gönüllere hem de damak zevkine hitap edecek nitelikte olacak.

İkinci sohbet gecesi “Anne babamız, bize ilk bakım verene bağlanma şeklimiz fabrika ayarlarımızdır” diyen Klinik Psikolog Hacer Yücetürk ile gerçekleştirildi. Katılımın yoğun olduğu gecede, anne-babalar için eşsiz bir kitap olan ‘Bağlanma Oyunları’yla çocukların sağlıklı bağlar kurabilmeleri için oyun önerilerini ve bağlanma teorisi paylaşıldı. Leziz ikramlar ve sürprizler içeren çekilişle konuklar unutulmaz bir gece geçirdi.

Bir sonraki konu da çok gündemde olan bir başlık içermekte. Yatırım konusunda milyonlarca kişinin takip ettiği Mert Başaran, Sohbet Gecelerinin bir sonraki konuğu olacak. Başaran; parayla ilişkiyi yepyeni bir çerçeveye oturtacak bir teori koyuyor ortaya. Doğru yatırımın şifrelerini, parayı büyütmenin reçetesini veriyor. Finansal özgürlük pasaportuna sahip olmanın en kolay yolunu anlatıyor.

Çok satan ‘Küçük İşler Büyük Özgürlükler’ kitabının yazarı Başaran, liseyi İstek Vakfı Bilge Kaan Kolejinde burslu olarak okudu. Daha sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. İş hayatında, DHL, Kuhne+Nagel, Arkas, Türk Telekom gibi firmalarda satış müdürlüğü yapan Başaran küçük yaşlardan itibaren finans dünyasına ilgi duyan bir isim.

Yetkililer bu tür ikramlı, çekilişli sohbet gecelerinin ve yemekli gecelerin süreceğini belirtti.

 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün