Ysk Alef´te yaz sezonu faaliyetleri devam ediyor

Toplum
26 Temmuz 2023 Çarşamba

Yıldırımspor Kulübü/Alef Büyükada tesisi 2023 yaz sezonunu, 17 Haziran’da okulların kapanmasının ardından açtı. 

2014-2015 ve 2016-2017 doğumlu çocuklar Summer Camp programına katılarak sporun yanında keyifli aktivitelerle de yazlarını dolu dolu geçiriyor.

2009-2013 arası doğumlu çocuklar Spor Okulları programına katılıp hafta içi futbol, kız ve erkek basketbol, kız voleybol, masa tenisi ve cimnastik branşlarında profesyonel eğitmenler eşliğinde spor eğitimlerine devam ediyor. 

Bu sene Summer Camp ve Spor Okulları sonrası çocukların tesiste daha eğlenceli vakit geçirmeleri için büyük boyutta prefabrik bir havuz kuruldu. Bunun yanında çocuklar kara ve deniz trambolini ve tesiste bulunan farklı oyunlarla hep birlikte eğlenceli vakit geçiriyor. 

Çocuklar ve gençler dışında yetişkinler de YSK tesisinde keyifli vakit geçiriyor. Yetişkinler için hafta içi üç gün ‘Fit In Summer’ spor programı, hafta sonları ise folklor ve zumba saatleri düzenlenmekte. Tüm misafirler yazın en sıcak günlerinde denizden faydalanıp, tesisin ağaçları gölgesinde keyifli vakit geçiriyor. Bu eğlenceli ve keyifli birliktelikleri bu sene hizmet veren, Büyükada’nın tanınan büfesi Çınar Büfe’nin lezzetli yemekleri ile taçlandırıyorlar. 

Özel günler ve doğum günü kutlamaları için de YSK tercih ediliyor. 

Müzikli akşam etkinlikleri ise 29 Temmuz Cumartesi akşamı Zeynep Doruk’un  canlı müzik performansıyla ile başlıyor. Yöneticiler katılmak isteyenler için rezervasyonların devam ettiğini belirtiyorlar.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün