Yılbaşından bugüne Or Yom´da etkinlikler

Yılbaşı gecesi Or Yom Huzurevinde barınan pansiyonerlere sunulan özel menülü yemeğin ardından sağlık ve huzur dolu temennilerle yeni yıla girildi.

Toplum
17 Ocak 2024 Çarşamba

Murat Ojalvo

Geçtiğimiz çarşamba günü gönüllülerimiz katkıları ile ‘Keçeden yapılan ürünler’ etkinliği gerçekleştirildi. Geçtiğimiz hafta Instagram fenomenlerinden Lian Penso Benbasat Or Yom’a konuk oldu. ‘Bu kız hep aç’ isimli Instagram sayfasına sahibi Lian Penso Benbasat, “Sofra sohbetleri ile geçmişten bugüne lezzetler” konulu sohbet buluşmasında pansiyonerleri verdiği bilgiler ve paylaşımlarla mutlu etti. Karşılıklı sohbet ortamında geçen buluşma renkli görüntülere vesile oldu.

Cuma günleri film gösterimler yoğun katılımla teras katında devam ediyor. Bu hafta ‘Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?’ dizisi büyük ilgi ve merakla izlendi. Or Yom’un rutin faaliyetlerimizden olan fizyoterapist eşliğinde grup egzersizleri haftanın birkaç günü yemekhane salonunda müzik eşliğinde devam ediyor. İlgiyle takip edilen el işi faaliyetleri de kimi zaman sosyal hizmet uzmanları, kimi zaman gönüllülerin de katılımı ile devam ediyor.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün