Or Yom´dan haberler

Son bir kaç hafta içinde yaptığımız etkinlikler ve faaliyetler kurumumuz çatısı altında yaşayan pansiyonerlerimizi oldukça mutlu etti.

Toplum
29 Mayıs 2024 Çarşamba

Murat Ojalvo

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı sosyal servisimizin hazırladığı etkinliklerle coşku içinde kutladık.

Mayıs ayında doğan tüm pansiyonerlerimizin doğum günü kutlamalarını yemekhanemizde toplu katılım ile pasta ve hediyeler eşliğinde gerçekleştirdik. Salı günleri elimizdeki imkânlar dâhilinde yemekli gezilerimize devam ediyoruz. Havaların güzel gitmesi, dışarıda geçirilen hoşça vakitler pansiyonerlerimizin psikolojilerine çok iyi geliyor.

Bingo etkinliğimiz perşembe günleri neşeli anlara vesile oluyor. Geriatri servisi ile birebir gerçekleştirilen etkinlikler kendilerine çok iyi geliyor. Başkanımızın daveti ile Sosyal Serviste stajını yapmakta olan bir öğrenci arkadaşımızın organizasyonu ile kurumda çok neşeli bir faaliyetimiz oldu. İBB Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Ekibi 16 kişilik kadrosu ile kurumumuzda Anadolu’muzun güzel yörelerine ait folklor örnekleri sundular. Minik bir kardeşimizin keman sunumu ile devam eden faaliyetimiz Türk Sanat Müziği şarkıları eşliğinde solistlerle sürdü. Etkinliğin sonlarına doğru tüm personel, pansiyoner ve davetlilerimizle neşeli şarkılar eşliğinde danslar edildi.

 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün