Ünlü oyuncu Perran Kutman Or Yom´u ziyaret etti

Geçtiğimiz hafta huzurevimizde çok özel bir konuğumuz vardı. Psikologumuzun teyzesi, Sevgili Perran Kutman ziyaretimize geldi.

Toplum
12 Haziran 2024 Çarşamba

Murat Ojalvo

Geçtiğimiz hafta Türk televizyonlarının sevilen oyuncusu Perran Kutman, Or Yom’da pansiyonerleri ziyarete geldi. Yılların Perihan Abla'sını karşılarında gören pansiyonerlerimize çok güzel bir sürpriz oldu. Yemek salonumuzda oldukça kalabalık bir katılımla gerçekleşen etkinlik, Perran Kutman'ın neşeli anlatımıyla keyifli bir ortama döndü. Eski günlerden nostaljik anıların konuşulduğu sohbet ortamı pansiyonerlerimizin soru cevap bölümüyle son buldu. Başkanımız tarafından kendisine hatıra plaketi verilmesinin ardından bol bol hatıra fotoğrafları çekildi. Yönetimle birlikte yenen yemek ile Perran Kutman'ın kurumuza yaptığı ziyaret son buldu. Kendisini ağırlamaktan mutluluk duyduk.

Bunun dışında etkinliklerimiz yine dolu dolu geçiyor. Geçtiğimiz pazar Ulus Amram Oditoryumunda gerçekleştirilen İkinci Bahar Korosu etkinliğine sosyal servis ve psikoloğumuzun yani sıra gönüllümüzün de desteği ile gidildi.

Birbirinden güzel sanat eserlerinin seslendirildiği etkinlik pansiyonerlerimizi çok mutlu etti. Salı günü Rumeli Kavağı’nda gerçekleştirdiğimiz dış gezimiz, güzel havanın da etkisiyle ziyafete dönüştü. Bu etkinliklerimizin gerçekleşmesine vesile olan bağış severlerimize minnettarız. Geriatri servisinde stajyer öğrencilerimizin organize ettiği ince motor etkinliği gerçekleşti. Grup egzersizi ve bingo oyun etkinlikleri haftalık değişmez olan keyifli ve faydalı etkinliklerimizdendi.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün