Sosyal medya fenomenleri New York´ta antisemitizme karşı bir arada

Antisemitizmle Mücadele Hareketi (CAM) yükselen antisemitizme karşı koymak ve İsrail hakkında yanlış bilinenleri düzeltmek amacıyla New York´ta bugüne kadarki en büyük küresel fenomenler zirvesini başlattı.

Dünya
1 Temmuz 2024 Pazartesi

CAM, bu organizasyon için 300’den fazla sosyal medya fenomenini bir araya getirdi. İsrail Dışişleri Bakanlığı iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte, New York Belediye Başkanı Eric Adams ve sosyal medya fenomeni Montana Tucker gibi tanınmış isimler yer alıyor.

CAM'in CEO'su Sacha Roytman, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Bu etkinlik fark yaratmak için bir şans. Yahudi halkı, değerlerimiz ve azınlıkların korunması için ayağa kalkmalıyız. Seyirci kalmak artık bir seçenek değil” dedi.

İsrail'in New York Başkonsolosu Ofir Akunis, İsrail-Hamas savaşına değinerek, "Yalanların gerçek, gerçeklerin yalan olduğu, kurbanların saldırgan, saldırganların kurban haline geldiği bir dünyada yaşıyoruz. Ancak şunu bilin bu savaşı başlatanlar yenilecek. Artık şiddetin kurbanı olmayacağız" ifadelerini kullandı.

CAM Etkili Aktivizm Ödülü'nün sahibi fenomen Tucker ise, "Bugün Yahudilerin bir sesi var, güçlü, etkili ve dayanıklıyız. Sosyal medya sayesinde dünya çapında insanlara ulaşabildiğimiz için şanslıyız. Markalarla yaptığımız anlaşmaların iptal edildi, ölüm tehditleri aldık ama her gün savaşmaya devam edeceğiz ve asla pes etmeyeceğiz" açıklamalarında bulundu.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün