Baba Vanga´dan korkutan 2025 kehaneti

1996 yılında hayatını kaybeden ünlü Bulgar kâhin Baba Vanga´nın kehanetleri, günümüzde hâlâ ilgi çekmeye devam ediyor.

Dünya
8 Temmuz 2024 Pazartesi

Baba Vanga'nın iddia edilen bir kehanetine göre, dünya sona erecek ve insanlığın kaçınılmaz çöküşü ve yok oluşu 2025 yılında başlayacak.

Baba Vanga, diğer adıyla Vangeliya Pandeva Gushterova, önsezi gücüne sahip bir kadın olarak tanınmıştı. Vanga’nın gözleri kör olmasına rağmen, bir şekilde geleceği görebildiği ve kehanetlerde bulunabildiği iddia ediliyordu. Bu yeteneği ona "Balkanlar'ın Nostradamus'u" lakabını kazandırmıştı.

Baba Vanga, Prenses Diana’nın ölümü, Çernobil felaketi, İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılması, 11 Eylül saldırıları ve Barack Obama'nın ABD başkanı seçilmesi gibi önemli olayları önceden bildiği iddia edilen bir isim.

Son zamanlarda internette dolaşan bir Baba Vanga kehanetine göre 2025 yılında insan yaşamı kötüye gitmeye başlayacak ve hayal bile edilemeyecek boyutlarda bir kozmik olay gerçekleşecek. Ayrıca, Avrupa'da büyük bir çatışma yaşanacak ve bu çatışmanın kıta nüfusunun büyük ölçüde azalmasına yol açacak.

Daily Star, WION ve LADbible gibi çeşitli kaynaklara göre, insanlığın sonu 5079 yılında gelecek. Ancak bu, 2025 yılında başlayan olayların sadece bir sonucu olacak.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün