İngiltere´nin yeni Victoria´sı

Dünya
10 Temmuz 2024 Çarşamba

İngiltere’de kocası, tarihi bir ezici zaferin ardından ülkeyi yönetmeye hazırlanırken, dikkat çekmemeyi seven Victoria Starmer hakkında pek fazla şey bilinmiyor.

İngiltere’nin yeni first lady’si, eşi gibi hukuk eğitim aldı ve çift işleri aracılığıyla tanıştı. Lady Starmer, günümüzde de iş sağlığı alanında çalışıyor.

Kampanya sırasında eşinin hiç görünmemesi konusunda eleştiriler alan Sir Keir Starmer, Taylor Swift’in Eras Turu kapsamındaki konserden birlikte bir görüntülerini paylaştı.

Sir Keir ve Leydi Victoria’nın iki çocuğu var. Aile, çocuklarının isimlerini toplum içinde kullanmaktan kaçınıyor. Sir Keir, The Times'a yaptığı açıklamada, Leydi Victoria'nın kendisini büyük ölçüde ilgi odağı olmaktan uzak tuttuğunu, şimdiye kadar hiç röportaj yapmadığını ve bu şekilde devam ettirmek istediklerini belirtti. Yeni Başbakan eşi için, “Bu durum onun için kolaymış gibi davranmayacağım çünkü değil. Hayatına devam etmek istiyor” dedi.

Eşinin Yahudi olduğunu belirten Sir Keir, bir söyleşisinde cuma akşamı ritüellerinden de bahsetti. Şabat gecelerinde bir araya gelerek dua ettiklerini söyleyen Keir Starmer, bu geleneği sürdüreceklerini dile getirdi. Jewish Chronicle’a konuşan Starmer, “Bu sadece aileyle birlikte olmakla ilgili” dedi.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün