TEV İzmir´in gelenekselleşen destek konserleri devam ediyor

Türk Eğitim Vakfı İzmir Şubesi 17 Temmuz´da Despina Vandi konserine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Toplum
10 Temmuz 2024 Çarşamba

Konser öncesi düzenlenen yerel basın toplantısına TEV İzmir Şube Başkanı Gülnur Soybayraktar, TEV İzmir Şube Yürütme Kurulu Onursal Başkanı Berkay Eskinazi, TEV İzmir Şube Yürütme Kurulu üyeleri ve TEV destekçileri katıldı.

Toplantıda TEV İzmir Şubesi yetkilileri, hem 17 Temmuz Perşembe akşamı Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek ve açılışını TEV Gönüllüleri Eğitime Destek Korosu’nun yapacağı Despina Vandi konseriyle hem de şubenin yıl boyunca gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili bilgileri aktardılar.

TEV İzmir Şubesi Başkanı Gülnur Soybayraktar, gelenekselleşen destek konserinin sanat ve eğitimi bir araya getirdiğinin altını çizerken, Yürütme Kurulu Onursal Başkanı Berkay Eskinazi ‘’Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz konserlerimiz ile binlerce öğrencinin hayatlarına dokunduk. Gönüllülerimizinden ve destekçilerimizden güç alarak hayata geçirdiğimiz bu konserler eğitimde fırsat eşitliği sağlama yolculuğumuzda yolumuzu aydınlatıyor. Bu yıl değerli sanatçı Despina Vandi’yi ağırlayacağımız konserimiz ile İzmirimize müzik dolu bir gece armağan ederken, gençlerimizin hayallerini gerçekleştirmelerine bir adım daha yaklaşmalarına yardımcı olacağız’’ dedi.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün