Jon Voight: “Kızım Angelina Jolie antisemitlerden etkileniyor”

Donald Trump´a verdiği destekle tanınan 85 yaşındaki Oscar ödüllü aktör Jon Voight, Variety´ye verdiği röportajda kızı Angelina Jolie ile İsrail-Filistin çatışması konusundaki anlaşmazlığı ile gündem oldu.

Dünya
25 Temmuz 2024 Perşembe

Hollywood'da 'Midnight Cowboy', 'Coming Home' ve 'Deliverance' gibi ikonik rolleriyle altmış yıllık bir kariyere sahip olan Voight, sağcı siyasi görüşleri nedeniyle tartışmalı bir figür olmaya devam ediyor. İsrail'in Hamas'a karşı aldığı önlemlerin önde gelen destekçilerinden biri olan Voight, kızı Jolie'nin Filistinli mülteciler konusundaki savunuculuğuna karşı çıkıyor.

Voight Variety'ye verdiği röportajda, "Angelina propagandaya maruz kaldı. Antisemit insanlar tarafından etkilenmiş durumda. Kızımın BM ile bir bağlantısı var ve mülteciler adına konuşmaktan hoşlanıyor. Ancak bu insanlar mülteci değil. Kızımı çok seviyorum. Kızımla kavga etmek istemiyorum. Ama gerçek şu ki, onun BM tarafından etkilenmiş olduğunu düşünüyorum. Buna insan hakları diyorlar ama aslında sadece İsrail karşıtı saldırılar" dedi.

Yakın zamanda Francis Ford Coppola'nın distopik filmi ‘Megalopolis’te rol alan Voight, şarap bağımlısı bir imparator olan Crassus'u canlandırmıştı.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün