Büyükada´da dostluk ziyaretleri

Hahambaşı Rav İsak Haleva, Hahambaşı Vekili Naftali Haleva ve Büyükada Sinagogu Rav´ı Albert Gerşon, 29 Temmuz günü Büyükada´da mülki amirleri makamlarında ziyaret etti.

Toplum
7 Ağustos 2024 Çarşamba

Büyükada Hesed LeAvraam Sinagogu yöneticileri ile beraber düzenledikleri ziyaretler, her sene olduğu gibi bu yıl da dostluk, dayanışma ve iyi dileklerin sunulması ile devam etti.

Yetkililer, Anadolu Kulübünün özel olarak hazırladıkları ve Genel Müdürü Cemalettin Şereflier’in konukseverliğinde kahvaltı ile güne başladı. Ardından Adalar Kaymakamı Abdurrahman İnanç, Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat ve Adalar Emniyet Müdürü Barış Çukur’u kendi mekânlarında ziyaret edildi. Her gidilen kurumda büyük misafirperverlikle ağırlanan yöneticiler; Ada’nın güzelliklerini konuşup Adalar için daha neler yapılabileceği hakkında çözüm odaklı öneriler paylaştılar.

Güzel dilekler, dualar eşliğinde birbirinden leziz yemekler ve tatlılar yenildi ve karşılıklı dostluk temennileriyle dolu dayanışma ziyaretleri her zamanki dostane ortamda sona erdi.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün