Or Yom pansiyonerlerinin günleri keyifli geçmeye devam ediyor

Toplum
13 Ağustos 2024 Salı

Bunaltıcı yaz sıcakları nedeniyle Or Yom pansiyonerleri çoğu zamanlarını ön ve arka bahçelerde geçiriyor. Onların, kurumun açık alanlarında daha fazla, rahat ve konforlu vakit geçirmeleri çok önemli. Bir bağışsever sayesinde bahçe artık daha şen ve kalabalık oldu. Ergonomik ve konforlu yeni bahçe mobilyaları ile pansiyonerler de daha mutlu, huzurlu.

Fırsat buldukça her hafta salı günleri bağışlarla gerçekleştirilen yemekli gezinin bu haftaki rotası Rumeli Kavağı oldu. Geziye katılan pansiyonerler birbirinden lezzetli ikramlarla oldukça keyiflendiler. Püfür püfür esen Boğaz rüzgarı eşliğinde yemekten sonra dileyenler gönüllüler eşliğinde sahilde küçük turlar yaparak güzel günün tadını çıkardılar.

Huzurevinde yapılan grup fizyoterapi seansları, pansiyonerlerin sağlık ve hareketlilik düzeylerini arttırmaya yönelik en önemli etkinliklerden. Profesyonel fizyoterapistler eşliğinde yapılan egzersizler sayesinde fiziksel ve ruhsal sağlıklarını desteklerken, pansiyonerler kendi aralarında da sosyalleşmelerine katkı sağlıyor.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün