Kanye West ile röportaj yapan yorumcuya YouTube engeli

ABD´li sağcı yorumcu ve analist Candace Owens, pazartesi günü sosyal medyada, Kanye West ile yaptığı bir röportajın ardından YouTube hesabının bir süreliğine askıya alındığını iddia etti.

Dünya
10 Eylül 2024 Salı

Owens’ın hesabının askıya alınması, West'in Yahudilere karşı ‘3 ölüm cezası’ (askeri alarm durumunu ifade eden bir kısaltmadır. Belirli bir saldırganlık veya tehlike beklentisini simgeler) tehdidinde bulunduğu bir röportajın ardından gerçekleşti.

Owens, West ile yaptığı röportajın, Siyonistler tarafından toplu olarak şikâyet edilmesinin ardından nefret söylemi içeriği olarak kaldırıldığını dile getirdi.

Owens, YouTube'un videoyu kaldırmasının ardından Yahudilerin medyayı kontrol ettiğini iddia etti.

Owens, daha sonra X platformunda yaptığı paylaşımda, "Bu dünyada sayıca azız, ama küresel hiyerarşide önemli pozisyonlardayız, Yahudilerle uğraşma #CrazyCandace #Jew #Israel" yazan bir gönderiyi retweetledi.

Owens, ağustos ayında Amerikalı-İngiliz influencer Tristan Tate ile yaptığı röportajda, SSCB eski Başkanı Joseph Stalin'in Yahudi, psikanalist Sigmund Freud'un Kabalist bir sübyancı olduğunu, ayrıca Almanların ise II. Dünya Savaşı'ndan sonra Yahudiler tarafından etnik olarak temizlendiğini iddia etmişti.

 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün