Adaletsizliğin getirdiği adalet

Tutulmalar kadersel etkiler taşır ve bu etkiler belli bir süre devam eder. Önümüzdeki günlerde bu yılın son tutulmalarından birini yaşayacağız. Sonrasında da dikkat etmemiz gereken etkiler var…

Meyzi SARFATİ Yaşam
24 Eylül 2024 Salı

18 Eylül’deki yılın son Ay tutulması, son burç olan Balık’ta gerçekleştiği için, bir devrin kapandığını ve yeni bir devrin başladığını bizlere gösteriyor. 

Tutulmalar kadersel etkiler taşır ve bu etkiler belli bir süreye yayılır. 

Bu tutulma ile altı ay  boyunca tüm insanlık evini, yurdunu koruma, daha güvenli bir alan yaratma çabası içinde olacak. 

Mars’ın Yengeç’te bulunması bu zamana denk geldiği için Yengeç burcunun işaret ettiği, aile, vatan, güvenlik, beslenme, annelik gibi konular çok önem kazanacak. 

Ailemizin, yuvamızın, ülkemizin, güvenliği, yediğimiz yemeğin içtiğimiz suyun ne derece güvenli olduğu gibi konular sıkça gündemde olabilir. 

Her ülke vatandaşı vatanına sahip çıkmak ve güvenli bir şekilde yaşamak için mücadele etmek isteyecek. Mültecilerle ilgili konular tüm dünyada konuşulacak. 

Eylül ayında yaşadıklarınıza dikkat edin, 2025 yılının yaz aylarına kadar yaşayacaklarımızın fragmanlarını seyrediyor olacağız. 

Özellikle ülkemizde yaşanan son olaylar; hayvan ve çocukların güvenliği konularının sıkça gündeme gelmesiyle adaletsizlik sıkça dile gelecek, bu da bize adaleti getirecek. 

Ekim başında da adaletin simgesi olan Terazi Burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ile hem insanlar olarak hak, hukuk, adalet diyeceğiz; hem de Balık Burcu’nun vurguladığı ilahi adalet de tecelli edecek. 

Savaş çanları çalmaya devam ediyor

Dünyaya baktığımız zaman, 2025 yılının yaz aylarına kadar savaş çanları çalmaya devam edecek. 

Hele Mars gezegeninin çok uzun bir süre sınır dışı olması, ayrıca aralık ayında retro hareketi ile tüm dünyayı dengesiz davranışlara sürükleyecek. 

Mars geri giderken, hem ülkeler bazında, hem de kişisel bazda, savaş açanın kaybedeceğini hatırlatmak isterim. Mars retro iken asla kılıcı çeken olmayın. 

Özellikle ekim ayında ülkemize yapılabilecek politik oyunlar, manipülasyonlara karşı her birimizin vatani duyguları kabaracak ama çok da bu oyunlara gelmemeye dikkat etmeliyiz. 

Türkiye savaşa çekilmeye çalışılsa da bu tuzağa düşmeyecek ve mantıklı davranacak diye düşünüyorum. Bu zamanlarda ayrıştırma çabalarına karşı birlik olmamız gerekecek. 

Dünya liderlerine gelince; özellikle Trump ve Netenyahu’nun önümüzdeki aylarda çok zorlu dönemleri olacak gibi görünüyor…

İkisinin de Mars’ı Boğa’nın 26 derecesinde bulunan Algol yıldızı ile kavuşumda. Bunu tetikleyen Uranüs ile Mars’ın kavuşumları başlarının beladan pek kurtulmayacağını bizlere gösteriyor. 

Ekonomik açıdan bahsetmek gerekirse, biliyorum herkes bıktı bu dertten ama, ekim, kasım, aralık ayları gerçekten çok zorlu olacak. Herkesin alabiliyorsa önlem alması şart. 

 

Sonbahara dikkat!

2024 yılının sonbahar ayları zorlu. Kötülükler çoğaldıkça, iyilerin de uyanışı söz konusu olacak. Terazi Koç tutulmalarının son demlerinde iyilik kötülük arasındaki savaş, mücadele, adalet arayışı son hız devam edecek. 

Kim ne yaptıysa şimdi karşılığını bulacak gibi. 

Balık burcu ve Neptün etkileri altındaki bu dönemde; karamsarlık hissedip bağımlılık yaratan maddelere yönebiliriz, aman dikkat! 

Ama Balık ve Neptün bir yandan da; sanatsal ve yaratıcılık gerektiren konularda harikalar yaratır. Bu zamanlarda fotoğrafçılık, sinema, medya, müzik, sanatın her kolunda çalışanların çok başarılı olabileceğini görebiliriz. 

Balık kendini feda ve kurban etme gibi konuları içerir. Feda ile kar olmadığını görebileceğimiz günlere geldik. Kurban olmadan dengede kalmayı öğrenme zamanı şimdi. 

Bu dönem sonrası güçlü güçsüz rolleri epey değişecek insanlıkta. 

Herkesin iyilik ve doğruluktan yana olduğu, sevgiden birlikten ayrılmadığı güzel günler için adeta bir adalet savaşı verdiğimiz bugünlerin kolay geçmesi dileğimle…

Sağlıcakla kalın. 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün