Or Yom'lular gezilerle sosyalleşiyor

Or Yom pansiyonerleri dış gezilerle sonbaharın tadını çıkartmaya çalışıyorlar.

Toplum
25 Eylül 2024 Çarşamba

Eylül başında yağmurun azizliği ile bir gün ertelemeli de olsa çok sevilen Tarabya Hayrola Cafe’ye yemekli gezi gerçekleştirildi. Bir sonraki hafta ise ‘Anna Kalaonra Gezi Fonu’ sayesinde Rumeli Kavağı’na yapılan gezide pansiyonerler lezzetli ikramlar ve güzel hava sayesinde çok güzel bir gün geçirdiler. Son olarak da bağış sever Lili Barokas’ın daveti üzerine Yeşilköy Rönepark’ta buluşan Or Yom’lular oldukça keyif aldılar.

Or Yom yetkilileri ve pansiyonerleri özveri katkılarından ve katılımlarından dolayı ‘Salı günü gezi Gönüllüleri’ne minnetlerini ve teşekkürlerini sundular.

Gezi günlerinin yanı sıra huzurevindeki pansiyonerlerin sağlıklarına da azami özen gösterilmeye devam ediliyor. Tam zamanlı çalışan profesyonel fizyoterapistin kontrolünde ihtiyaca göre kişiye özel fizik tedavi seansları yapılmakta. Haftanın belli günlerinde toplu egzersizlere de devam ediliyor. Ekip, yaşlıların ilgilerini çekmek için her hafta farklı oyun ve etkinliklerle, bu egzersizleri eğlenceli hale getirmeye çalışıyorlar.

Ayrıca yaklaşan Roş Aşana Bayramı nedeniyle kurumda hummalı bir şekilde hazırlıklar devam ediyor. Gönüllerin ve tecrübeli mutfak personellerinin desteği ile elma reçelleri bağış severlere sunulmak üzere hazırlanıyor.

 

 

 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün